Kruidenboerin

Kruidenboerin Evelien is naast boerin ookVan Pharmacie naar farmacie gediplomeerd kruidengeneeskundige.

 

Door haar jarenlange ervaring als gespecialiseerd verpleegkundige in ziekenhuizen en haar leven als boerin in een natuurgebied, wilde zij deze ervaringen graag combineren. Hieruit is de kruidenboerin ontstaan.

Balans is het allerbelangrijkste motto van de kruidenboerin. Hierdoor blijft u in evenwicht en uw weerstand gezond.

Is uw leven in balans? Heeft u bijvoorbeeld een goede balans in werk en vrije tijd? Is er balans in uw voeding, uw slaap- en waakritme,  uw verhouding tussen beweging en ontspanning? En ademt u ook voldoende (frisse) buitenlucht in?

Vaak komen klachten voort uit een onbalans ergens in uw leefpatroon. Dit veranderen is niet altijd even gemakkelijk en ondersteuning hierbij is vaak welkom. Kruiden welke op een natuurlijke wijze zijn gegroeid, zijn altijd in balans en kunnen daardoor een

Gedicht Paardenbloem

goede bijdrage leveren om u zelf in balans te houden of om uw balans te herstellen. De verbondenheid tussen mens en natuur wordt voelbaar.

De Paardenbloem een toonbeeld van balans
De Paardenbloem een toonbeeld van balans

Van belang is wel, dat ook geneeskrachtige kruiden in de juiste proporties worden toegepast. De balans zou anders naar de andere zijde kunnen omslaan, wat niet wenselijk is. Kruidenboerin Evelien kan u een goed advies geven over welke kruiden er het beste bij u passen en u ondersteunen kunnen.

Probeert u eens een kruidenthee uit onze winkel! Hiermee kunt u uw balans op peil houden. Herstelmixen  en tincturen zijn verkrijgbaar op adviesbasis.

Kruidenboerin Evelien werkt uiteraard alleen met biologisch geproduceerde kruiden. En er wordt niet alleen van de aarde genomen, maar ook teruggegeven.