Boerderij webshop

U kunt onze producten via deze boerderijwebshop bestellen en wij bezorgen bij u thuis.

Wij bezorgen momenteel in de Randstad met een vaste bezorgdag.

Postcodegebieden: 10** t/m 15**, 19** t/m 42**, 48** t/m 57** en 65** t/m 68**

Woont u buiten de Randstad, dan kunt u ook bestellen, maar worden uw bestellingen een andere dag bezorgd. Wij informeren u over de bezorgdag na de bestelling.

Wij bezorgen in het oranje gebied
Wij bezorgen in het oranje gebied met vaste bezorgdag. Overige gebieden wordt andere dag.

Het aanbod van de “huisgemaakte” biologische zuivelproducten van eigen boerderij zijn seizoensproducten.  Het zijn volwaardige producten van de pure melk, zoals de koeien het ons hebben gegeven.  De smaak van onze producten kan om deze reden variëren.

Wij werken volgens de oude ambacht met ouderwetse boeren recepten. Dus zonder kunstmatige toevoegingen. Alle essentiële voedingsstoffen, zoals Eiwitten, Calcium, Magnesium en Vitamine D zijn nog aanwezig in de natuurlijke “oervorm”. Uw lichaam herkend het en u proeft de volle smaken!

 

Biologisch

Omdat onze boerderij in het weidevogelnatuurgebied is gelegen, draagt u door het eten van onze producten tevens bij aan het behoud van het weidevogelnatuurgebied Wormer- en Jisperveld.

Bestellen gaat als volgt:

Alle zuivelproducten worden speciaal voor u ambachtelijk gemaakt! Wij maken de zuivel wekelijks vers op maandag/dinsdag en/of woensdag.

Uw zuivelproducten graag voor zondag voor 17.00 uur bestellen!

Uw producten worden dan bij u woensdag koel en vers geleverd voor € 9,95 koelbezorg kosten. (Woont u buiten de Randstad worden de bestellingen dinsdag of donderdag bezorgd).

Bestellingen welke later binnen komen kunnen wij mogelijk niet meer dezelfde week nog leveren. Wanneer dit zo is, informeren wij u per mail.

Resultaat 1–10 van de 21 resultaten wordt getoond