Boerderij automatiek

Logo Noord-Hollands Hof

De automatiek in het veld! Wij zijn altijd open!
De automatiek in het veld! Wij zijn altijd open!

“De automatiek in het veld!”

Kom gauw eens langs en proef een stukje natuur!

Onze zuivelproducten zijn gemaakt van 100% biomelk! De melk is niet afgeroomd of gestandaardiseerd. Puur natuur!
Onze zuivelproducten zijn gemaakt van 100% natuurmelk! De melk is niet afgeroomd of gestandaardiseerd. Puur natuur!

In onze boerderijwinkel vindt u naast onze oerzuivel en vlees ook verschillende biologische (streek)producten en kruidentheeën.

Onze winkel bestaat uit verschillende automaten, waarin onze producten worden aangeboden. Wij zijn altijd open! U kunt dus op elk gewenst moment bij ons terecht.

Het aanbod van de “huisgemaakte” oerzuivelproducten van eigen boerderij zijn seizoensproducten.  Het zijn volwaardige producten van 100% oermelk, zoals de koeien het ons hebben gegeven.  De smaak van onze producten kan om deze reden variëren. Wij werken volgens de oude ambacht met ouderwetse boeren recepten. De melk wordt niet afgeroomd of op een andere fabrieksmatige manier gestandaardiseerd. Puur natuur,  zonder kunstmatige toevoegingen. Alle essentiële voedingsstoffen, zoals Eiwitten, Calcium, Magnesium en Vitamine D zijn nog aanwezig in de natuurlijke “oervorm”. Uw lichaam herkend het en u proeft de volle smaken!

Verse rauwe melk zelf tappen!
Verse rauwe melk zelf tappen!

 

Zelf rauwe melk tappen! Dagelijks vers van de koe!

In onze automatiek kunt u zelf uw rauwe melk tappen in een glazen fles. De flessen koopt in de automaat en vult u vervolgens zelf bij de melktap. U kunt ook zelf een fles meenemen indien gewenst. Zorg er dan wel voor dat deze fles uitgekookt is. Dan blijft uw melk goed.

 

 

Boeren natuurweidevogel zuivel

Onze oer zuivelproducten gemaakt in de natuur!
Onze oer zuivelproducten gemaakt in de natuur!

Omdat onze boerderij in het weidevogelnatuurgebie

d is gelegen, draagt u door het eten van onze producten tevens bij aan het behoud van het Natura 2000 ge

bied Wormer- en Jisperveld.

 Boeren IJS

Boeren ijs
Boeren ijs wordt gemaakt van onze natuurlijke volle oermelk op onze boerderij, op de oude traditionele Italiaanse wijze.

                                                 IJs en Koffie bij de boer

 

Even genieten van een kop koffie uit de automaat!
Even genieten van een kop koffie uit de automaat

Koffie

Zin in een kopje koffie onderweg? In onze automatiek kunt u ook een bekertje koffie naar wens tappen bij de koffieautomaat. Even genieten van de rust, voordat u weer verder gaat!

Natuurvlees

In onze automatiek is naast onze zuivel ook natuurvlees verkrijgbaar. Afkomstig van onze eigen boerderij. Zo weten wij zeker dat deze dieren een goed leven hebben gehad en geen “industrieafval” hebben gegeten of medicatie hebben ontvangen. Puur stukje natuur!

NOORD-HOLLANDSE STREEKPRODUCTEN

Naast onze zuivelproducten verkopen wij ook biologische producten en ambachtelijk bereide,  bij voorkeur Noord-Hollandse streekproducten. Lekker uit eigen regio! Kom gerust eens langs en proef de volle ouderwetse smaken!

 

Betalen kan contactloos met uw pinpas of contant.