Boerderij automatiek

De automatiek in het veld
De automatiek in het veld! wij zijn altijd open!

“De automatiek in het veld!”

Kom gauw eens langs en proef een stukje natuur!

Onze zuivelproducten zijn gemaakt van 100% biomelk! De melk is niet afgeroomd of gestandaardiseerd. Puur natuur!
Onze zuivelproducten zijn gemaakt van 100% biomelk! De melk is niet afgeroomd of gestandaardiseerd. Puur natuur!

In onze boerderijwinkel vindt u naast onze bio oerzuivel en vlees ook verschillende biologische (streek)producten en kruidentheeën.

Onze winkel bestaat uit verschillende automaten, waarin onze producten worden aangeboden. Wij zijn altijd open! U kunt dus op elk gewenst moment bij ons terecht.

Het aanbod van de “huisgemaakte” biologische zuivelproducten van eigen boerderij zijn seizoensproducten.  Het zijn volwaardige producten van 100% biomelk, zoals de koeien het ons hebben gegeven.  De smaak van onze producten kan om deze reden variëren. Wij werken volgens de oude ambacht met ouderwetse boeren recepten. De melk wordt niet afgeroomd of op een andere fabrieksmatige manier gestandaardiseerd. Puur natuur,  zonder kunstmatige toevoegingen. Alle essentiële voedingsstoffen, zoals Eiwitten, Calcium, Magnesium en Vitamine D zijn nog aanwezig in de natuurlijke “oervorm”. Uw lichaam herkend het en u proeft de volle smaken!

Verse rauwe melk zelf tappen!
Verse rauwe melk zelf tappen!

 

Zelf rauwe bio melk tappen! Dagelijks vers van de koe!

In onze automatiek kunt zelf uw rauwe melk tappen in een glazen fles. De flessen koopt in de automaat en vult u vervolgens zelf bij de melktap. U kunt ook zelf een fles meenemen indien gewen

st. Zorg er dan wel voor dat deze fles uitgekookt is. Dan blijft uw melk goed.

 

 

Boeren Biologische Weidevogelzuivel

Omdat onze boerderij in het weidevogelnatuurgebied is gelegen, draagt u door het eten van onze producten tevens bij aan het behoud van het weidevogelnatuurgebied Wormer- en Jisperveld.

Boeren ijs  Oerzuivel gemaakt van de melk zoals onze koeien gegeven hebben!

Boeren ijs wordt gemaakt van onze biologische volle melk op onze boerderij, op de oude traditionele Italiaanse wijze.

Biologisch vlees

In onze automatiek is naast onze zuivel ook biologisch vlees verkrijgbaar. Afkomstig van onze eigen boerderij. Zo weten wij zeker dat deze dieren een goed leven hebben gehad en geen “industrieafval” hebben gegeten of medicatie hebben ontvangen. Puur stukje natuur!

NOORD-HOLLANDSE STREEKPRODUCTEN

Ambachtelijk bereide,  bij voorkeur Noord-Hollandse streekproducten. Lekker uit eigen regio! Kom gerust eens langs en proef de volle ouderwetse smaken!

 

Betalen kan contactloos met uw pinpas of contant.