Rauwe melk

Boeren IJs

Onze koeien produceren natuurlijke rauwe melk.

Deze natuurlijke rauwe melk kunt u vers bij ons verkrijgen. Graag even bestellen van te voren, zodat wij de flessen voor u kunnen klaar zetten.

De rauwe melk zit vol met de van nature voorkomende vitaminen en mineralen. Doordat de melk niet verhit of anderszins bewerkt is geweest, zijn deze vitaminenen en mineralen nog volop aanwezig. Omdat ze geheel natuurlijk zijn van samenstelling, weet uw lichaam wat zij er meer kan doen. De calcium, vitamine D en K2 zijn zeer goed voor uw botopbouw en kunnen ook volledig benut worden.

Zie ook de volgende website: http://www.news4all.org/verkoop-melk

Rauwe melk is een uitstekende bron van voedingsstoffen waaronder nuttige bacteriën zoals lactobacillus acidolphilus, vitaminen en enzmes, en het is naar mijn mening,

de beste bron van calcium beschikbaar.

Het pasteurisatieproces, hetgeen betekent verhitting van de melk tot een temperatuur van 150 graden 145degrees F en hem daar ten minste een half uur en vervolgens verlagen van de temperatuur tot niet meer dan 55 graden F, verandert de structuur van de melkproteïnen ( denaturering) in iets veel minder dan gezonde. Terwijl het proces zeker vernietigt ziektekiemen en slechte bacteriën, het vernietigt ook de melk van de nuttige bacteriën, samen met veel van zijn voedzame bestanddelen.

Pasteuriseren van melk vernietigt enzymen, vermindert vitamine, denatureert fragiele melkeiwitten, vernietigt vitamine B12 en vitamine B6, doodt nuttige bacteriën en bevordert pathogens.You zult merken dat rauwe melk weggelaten zal natuurlijk zuur, maar gepasteuriseerde melk zal rotten. Dit komt omdat de heilzame bacteriën in de rauwe melk helpt rottingsbacteriën onder controle te houden. Gepasteuriseerde melk, echter, heeft geen van de nuttige bacteriën verlaten om te voorkomen dat rotten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *